Over ons

Onze missie is werkgevers te helpen met de transitie naar flexibelere mobiliteit waarbij de medewerker individuele keuzemogelijkheden heeft met betrekking tot vervoer en, registratie op dagniveau van, werkplek. Verduurzamen, reductie van mobiliteitskosten en efficiënte invulling van mobiliteit kunnen hierbij belangrijke uitgangspunten zijn. Q-MobilitySolutions is professioneel, doelmatig en kent een hands on mentaliteit en aanpak.

Wij zijn wij?

Mobiliteit in de breedste zin van het woord is inmiddels een rode draad in ons werk, onze expertise ligt bij het adviseren van bedrijven op gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Sinds 2007 adviseren wij als onafhankelijk adviesbureau ondernemingen op het gebied van fleetmanagement & leasing. Sinds 2019 hebben wij daar een belangrijke activiteit aan toegevoegd: insourcen van fleetmanagement. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring en inmiddels al meer dan 115 trajecten succes afgerond. Daarnaast heeft inmiddels een groot aantal klanten haar vertrouwen uitgesproken door het beheer op operationeel-, tactisch- en strategisch beheer aan ons uit te besteden. 

Door veranderende markt en behoefte bij medewerkers gaven steeds meer klanten aan mobiliteit in de toekomst op een andere manier in te willen gaan vullen, hierbij zou de keuzevrijheid van de medewerker het uitgangspunt moeten zijn. De coronacrisis heeft dit proces versneld. Sinds maart 2020 is het niet ongewoon geheel of een aantal dagen van de week thuis te werken. Q-MobilitySolutions biedt met de Q-MobilityCard en Q-MobilityApp een totaaloplossing.

Zien is geloven! Mocht u extra informatie willen dan lichten wij de mogelijkheden met veel plezier toe, bijvoorbeeld met een corona-proof live demonstratie van onze portal. Ben u al overstag? We kunnen er op de korte termijn voor zorgen dat u van de voordelen van de MobilityCard & App gebruik kunt maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Dick Schouten

Dick Schouten

MobilityResultant

Arlette Hartsuiker

Arlette Hartsuiker

MobilityCoördinator

Martin Schuurman

Martin Schuurman

MobilityResultant

Julian Schouten

Julian Schouten

Mobility Administrator

Q-MobilityCard

Q-MobilityCard De Q-MobilityCard is een mobiliteitskaart waarmee alle alternatieve vormen van vervoer, zoals onder andere het openbaar vervoer, taxi, deelauto, deelfiets en ov fietsenstalling, kunnen worden afgerekend. Uw medewerker valideert elke rit waarbij de keuze...